Oprichting

Teken en adviesburo Bouwmasters DtmS is opgericht door Steven de Kreek.

Welkom op mijn website. U krijgt op deze website mijn referentieprojecten en mijn werken uit voorgaande jaren (archief) te zien.

Door mijn jarenlange ervaring in de bouwsector ken ik veel uitvalswegen als het gaat om het uitwerken van projecten en het realiseren van projecten. Bij het eerste gesprek met je ontvang je een deskundig advies. Na het gesprek zal ik een geschikte tekening opstellen waarmee je de verbouwing in gang kunt zetten. De tekening zal ik ter goedkeuring bij de gemeente indienen, mits dit vereist is.

In een dynamisch bouwproces is het een aanbeveling om op tijd een geschikte aannemer te vinden om de realisatie van jullie bouwplannen aan de eettafel te bespreken, met gebruik van de opgestelde tekening. In het gesprek met aannemer kom je tot verfijning van bepaalde detaillering. Ik kan je daarbij ondersteuning geven als het gaat om begrippen in de bouw en kostengerelateerde zaken.

Graag maak ik een afspraak om jouw wensen door te spreken.
Onder diensten staan mijn werkzaamheden wat ik uit handen kan nemen om een bouw minder hectisch te laten verlopen.