Bedrijven

Bouwmasters DTMS is een dynamisch bedrijf wat zich in hoofdzaak richt op de sociale woningmarkt. Utilitaire bouwprocessen met woningbouw zijn ontvoorkomenlijk en zijn welkom.

Voor Midden- en Klein Bedrijven lever ik deskundig advies en ben ik in staat om gehele trajecten te verzorgen door te werken op LEAN (projectmatig) werkwijze. 

Het doel is om het complete traject voor u als klant uit handen te nemen vanaf het initiatief tot de uiteindelijke oplevering. Er bestaat de mogelijkheid u in contact te brengen met betrouwbare uitvoerende partijen. 

Lean is een filosofie en vooral manier van werken waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creëren van waarde in alle processen en het elimineren van verspillingen. Door de klant centraal te stellen creëer je maximale toegevoegde waarde voor de klant tegen minimale inspanning. Hierdoor verbetert de kwaliteit, dalen de kosten en daardoor stijgt de winst. Het resultaat is ook meetbaar op andere vlakken: hogere klanttevredenheid en meer betrokkenheid van alle partijen.